Olajfalevél Vélemények

Kérem vegye figyelembe: az eredmény nem garantált és egyénenként eltérhet!

Az Olajfalevél igen erős vírus, baktérium, gomba és parazita pusztító, mindamellett hogy erős antioxidáns.
Vélemény hitelesség: az itt publikált véleményeket vásárlói visszajelzések, és számos más weboldalon közzétett vélemény alapján állítottuk össze.
Dr. Fátyol Gábor, Szombathely » Erőnlét növelés, Influenza
Az olajfalevél kapszula szedése óta jobban bírom a terhelést, nem kapom el a betegségeket az influenzát, illetve ha elő is fordult sokkal könnyebben mentem át rajta. Fogorvos vagyok, és sok megfázásos beteg jön hozzám, így fontos hogy ezen típusú betegségekkel szemben erőteljesebben védve legyek. Nagyszerű társra találtam az olajfalevéllel.
Radics Anikó, Budapest » Jobb alvás, Influenza
42 éves nő vagyok, sokkal jobban alszom és nem kaptam el az influenzát sem, amióta szedem az olajfalevél kivonatot. Lányom is szedi, az osztálytársai mind meg voltak fázva - köhögés, nátha -, de ő megúszta.
Harangozó Anikó, Kecskemét » Megfázás, Influenza, Jó kedv
Nagyon szuper termék. Influenza idején szedtem, szemben a "gyógyszerekkel" ettől már másnap Jól éreztem magam, nem kellett 3-4 nap ahhoz, hogy jobban legyek. azóta minden ősszel a család is ezt eszi. 2 éve senkin nem fogott a téli "nyavalya".
Zagyva Péterné, Pécs » Cisztás betegség
Az olajfalevéllel cisztás betegségem során találkoztam először. Egy ismerősöm ajánlott a fogyasztását. A gyógyulásom gyorsan lezajlott, nemcsak az olajfalevél miatt, de akaratom is közrejátszott benne.
Varga Mária, Esztergom » Torok fájdalmak, Szervezet erősítés
Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a rendkívül hatásos termékre. Két hete vasárnap reggel arra ébredtem, hogy borzasztóan fáj a torkom szinte nyelni sem tudok, ráz a hideg. Mivel nem vagyok orvoshoz járó típus a természethez fordultam, az olajfa levél kapszulát kezdtem el szedni 3x2 már másnap sokkal jobban éreztem magam, tudtam menni dolgozni, nem volt rossz közérzetem, gyengeség meg ami ilyenkor szokott lenni. Egy hétig szedtem a biztonság kedvéért. Szinte hihetetlen, de nem kellett szenvednem a betegség okozta kellemetlen tünetektől. Szívből ajánlom mindenkinek, próbálja ki és tapasztalja meg a gyógyító hatását.
Szántó Ákos, Budapest » Általános szervezet erősítés
Én távoli rokonaimon keresztül találkoztam először az olajfalevél kivonattal, amikor Görögországban jártunk. Azon a vidéken, ahol nagyszüleim laktak nagyon kevés volt a beteg ember, erre nagymamám is mindi
g emlékeztetett. Amikor még éltek és kijártunk hozzájuk, gyakran hoztunk olajfalevél kivonatot. Minden ősszel fogyasztjuk, általában a tavasz kezdetéig és évek óta nem szenvedünk megfázásos betegségekben. Nagyon tudom ajánlani mindenkinek. Pánczél Nóra, Debrecen » Koleszterin
45 éves nő vagyok és életkoromhoz képest, jóval magasabb a koleszterin szintem, így például semmiféle zsírosat nem ehetek, nagyon kell erre vigyáznom. Ismerősöm ajánlott korábban az olajfalevél kivonatot, melyet 3 éve fogyasztok kisebb nagyobb megszakításokkal. Az orvosi vizsgálatok is kimutatták, hogy a véremben a koleszterin szint számottevően lecsökkent. Édesapám is hasonlóan magas koleszterinszinttel küzd ő is használja.
Gergely Gábor, Székesfehérvár » Közérzet javítás, Depresszió
Nagyszerű közérzetjavulást értem el az Olajfalevél kivonattal. Mind a kapszulát mind a folyékony változatot kipróbáltam, nem találtam köztük különbséget. Nemcsak depresszív pillanataimtól szabadultam meg, de ritkán érnek el a megfázásos betegségek is. Nem folyamatosan szedem, hanem minden fél évben tartok egy 1-2 hónapos kúrát.

Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

Farkas Bettina, Zalaegerszeg » Erőnlét növelés, Fáradtság leküzdés
Amióta szedem az olajfalevél kivonatot, kb. két éve néhány hónapos megszakításokkal, sokkal fittebb lettem, kevésbé érzem magamat fáradékonynak. Óvónőként dolgozom, így igen fontos számomra, hogy a vírusokkal és a baktériumokkal szemben, minél ellenállóbb legyek. Amíg kolléganőim sorban elkapnak mindenféle fertőző betegséget, addig én az Olajfalevél kivonat szedésével átvészelem ezeket az időszakokat. Bátran tudom ajánlani minden ismerősömnek!
Tátrai Evelin, Miskolc » Gyerek Megfázás megelőzésovo 28 éves anyuka vagyok. Kisfiam egy ideig C-vitamint és multivitamin rágótablettát szedett, amely időszak alatt 1 hetet óvodába voltunk, 1 hetet otthon a téli időszakban. Aztán egyik ismerősöm ajánlotta a gyerekeknek szóló változatát az olajfalevél kivonatnak és kipróbáltuk. Betartva a napi adagot az utóbbi évben egyszer sem volt megfázva, meghülve a kisfiam. Ezen felbuzdulva én és a férjem is kipróbáltuk a felnőtt változatot, melyről eddig csak pozitívat tudok mondani. Pataki Károly, Hajdúszoboszló » Frissesség és erőnlét
Amióta szedem a Doskar olajfalevél kivonatot, a munkám során és az edzéseken is sokkal frissebb vagyok. A munkámból adódóan sokat vezetek és ez egy időben eléggé lefárasztott. Viszont az olajfalevél kapszulák szedésével, éberebbnek és tisztábbnak érzem magamat vezetés közben is. Csatár mivoltomból kifolyólag fontos, hogy a kapu előtt mindig a megoldást válasszam. Ezt úgy tudom elérni, hogy ha fizikailag és szellemileg is mindig a toppon vagyok. Az olajfalevél szedése óta, frissebbnek érzem magamat, gyorsabban regenerálódok a sérülések után.
Faragó Tünde, Balatonfüred » Candida gomba
Candida gombám volt, nekem a betegség leküzdésében segített nagyon sokat az olajfalevél. Nekem az orvosom ajánlotta hogy próbáljam ki ezt a nagyszerű növényt.
Nógrádi Cecília, Szarvas » Immunrendszer erősítés
Egy csúnya gyerekkori fertőzésem óta, immunrendszerem nem éppen a legjobban működik. Számos vitamint és tápanyagot fogyasztok. Az olajfalevél bekapcsolása az étrendembe érezhető változást hozott. Bátran ki tudom jelenteni, hogy nagymértékben megerősítette immunrendszeremet, a fertőzések és a megfázásos betegségek alig-alig értek el az utóbbi 1-2 évben.
Benkő Eszter, Győr » Rák megelőzés, Erőnlét növelés
A családban elég sok a rákos beteg, mind édesanyám mind édesapám ágán, így én elővigyázatosságból számos antioxidánst fogyasztok rendszeresen. A Flavin 7 mellett nekem a második legfontosabb az olajfalevél kivonat. Nemcsak erőt, üdeséget és tiszta gondolatokat adnak, de védve érzem magamat a rosszindulatú daganatoktól is. A ráknak jobban ki van téve az idősebb szervezet, így 40 felett nagyszerű táplálékkiegészítő hölgyeknek és uraknak egyaránt.
Karsai Kornél, Budapest » Magas Várnyomás
45 éves férfi vagyok, magas vérnyomással küszködtem 5 évig, számos orvosnál jártam, szedtem mindenféle gyógyszert már. 5 év után találtam rá az olajfalevél kivonatra, mely nagyon sokat segített a vérnyomásom helyreállításában. Szedek hozzá rendszeresen Bánó féle fokhagyma kivonatot is, illetve sok gyümölcsöt fogyasztok.
Abonyiné Gárdonyi Eszter, Gödöllő » Közérzet javítás
Az Doskar féle olajfalevél kapszula rendszeres szedése hozzásegített ahhoz, hogy közérzetem tartósan javuljon. Az immunrendszerem ellenálló képessége nagyobb lett, jobb a közérzetem és az életkedvem, mivel eléggé depressziós típus vagyok. Az utóbbi 3 évben nem voltam influenzás egyszer sem.
Magyar Julianna, Érd » Gyermek Immunrendszer erősítés
Kislányom kétéves korában bölcsődés lett, mivel visszamentem dolgozni. Ezt követően betegség betegség hátán ért minket. Többet volt otthon mint a bölcsiben. Az orvosok antibiotikumok sorát írta fel neki, és adtuk be a kislányomnak. Senki sem mondta egy szóval sem, hogy egy kis immunrendszer erősítés segíthet a problémánkon. 2009 nyarán olvastam először az olajfalevél kivonatról, majd az őszi hidegebb időszak beálltával próbáltuk ki először. Azt tudom mondani, hogy nekünk nagyon bevált. A párom is használja.
R-klinika kutatás, 90-es évek vége » Általános egészség javítás
Az 1990-es évek végén, Magyarországon az R-Klinika is csatlakozott ahhoz az amerikai klinikai tanulmányhoz, mely egy olajfalevél-kivonatot tartalmazó készítmény az emberi szervezetre gyakorolt hatását vizsgálták A vizsgálatban összesen 500 fő vett részt. A páciensek 2 kapszulát (500mg olajfalevél-kivonat/kapszula) szedtek 3-szor naponta, és csökkentették az adagot 4x1 kapszulára, ha a tüneteik enyhültek.
164 légzőszervi vagy tüdőt érintő betegből (mandulagyulladás, garatgyulladás, tüdőgyulladás, hörghurut) 157 teljesen meggyógyult 6-nak az állapota javult, 1 betegről nem volt hír;
67 fogászati problémával (fogbél-gyulladás, leukoplakia, szájnyálkahárthya-gyulladás) küzdő betegből 60 teljesen meggyógyult, 5 beteg állapota javult, 2 állapota nem változott;
209 betegből, akik vírusos vagy bakteriális eredetű bőrfertőzésben szenvedett 150 teljesen meggyógyult, 59 állapota javult;
17 gyomorfekéllyel és Helicobacter pylori fertőzöttek bár nem gyógyultak meg teljesen, javulást mutattak;
43 páciens közül, akiknek immunrendszer gyengeségük volt 40 immunstátusza javult, míg 3 páciens állapota nem változott.
Joseph Teritto, Bőrgyógyász » Psoriazis Az olajfalevél-kivonatot már több mint 100 páciensen használtam eredménnyel. Elsődleges célom volt a psoriazis kezelésében a hatékonyságát megfigyelni, amihez az olajfalevél-kivonatot, mint gyulladáscsökkentő hatóanyagot tettem egy gélbe, de mind a kapszula, mind a tablettahatásosnak bizonyult. Az olajfalevél-kivonat kapszulával kapcsolatos tapasztalatom, hogy a psoriázisos betegek 70%-nál javulás volt tapasztalható. Azt figyeltem meg, hogy javulás nem csak a psoriazisos pikkelyek csökkenésében volt, hanem a bőr pirosságának enyhülésében és a gyulladt felületek reakciójában is. Belsőleg alkalmazott olajfalevél-kivonat kapszulával és a helyileg használt géllel a pácienseimnél még jobb eredmény értem el a pszoriázisos sebek esetében-több, mint 75%-uknál.” York University Scholl of Medicine, 2003 » HIV vírus
Nagyon érdekes kutatást végeztek a York University Scholl of Medicine kutatói New-Yorkban, amit a Biochem Biophys Commun. 2003. augusztusi számában közöltek. Az olajfalevél-kivonat gátolta a HIV-1 vírust, és nem volt toxikus hatással az egészséges sejtekre nézve. Az olajfalevél-kivonat gátolja az akut fertőzést és a HIV-1 sejtek közötti transzmissziót (átörökítést) és megakadályozza a HIV-1 replikációját.
A célsejtekben toxikus hatás nem volt kimutatható.
Herpesz Simplex, 1993-as kísérlet » Herpesz vírus
A Herpes simplex II. típusú fertőzésre klinikai tanulmányt folytattak az olajfalevéllel, de ezt végül nem publikálták. 1993-ban az előzetes tanulmányt hozták nyilvánosságra. 6 esetben vizsgálták a szer hatását, ahol Herpes simplex II.-et ( I. lehetőségét) diagnosztizálták az orvosok. A kezelés 2-4 oz. szert írt elő 6 óránként 6 héten át. 3 esetben teljesen visszafejlődött a seb és a hozzá kapcsolódó fájdalom illetve diszkonfort érzés 36-48 órán belül elmúlt. A negyedik esetben a fájdalom enyhülése a további 48 óra múlva történt. A másik két esetben a fájdalom vagy a diszkonfort érzés a kutatási időszakon túl enyhült. A kezelés 2- 3. hete után csökkenő tendenciát mutatott a vér antitest szintje tekintetében. De a vizsgált esetek alacsony száma miatt nem lehet végleges következtetést levonni ebből az eredményből.
Markin D, Mycosis Jurnal » Baktérium ellenes hatás
Az Olajfalevél antimikrobális hatását a A Mycosis Jurnalban Markin D. és kollegái is publikálták. A vizsgált mikroorganizmusokat beoltották különböző koncentrációjú olajfalevél vizes kivonatával. Az eredmény azt mutatta, hogy a 0,6% (w/v) olajfalevél vizes kivonata majdnem az összes vizsgált baktériumot semlegesítette 3 órán belül.

Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

Olajfalevél

Olajfalevél kivonat Árak
Olajfalevél Kivonat, 500 ml OLAJFALEVEL500ml Ft
Olajfalevél Kivonat, 200 ml OLAJFALEVEL200ml Ft
Doskar Olajfalevél Kapszula, 100 db OLAJFALEVEL100db Ft
Olajfalevél Összehasonlítás
Személyes Átvétel bővebben »
  • Laktóz és Gluténmentes
  • Hozzáadott alkoholt és cukrot nem tartalmaz
  • Szinezőaromát, műanyagot nem tartalmaz
  • Várandós és szoptatós anyukák is fogyaszthatják

Biomax Szállítási Idő

Olajfalevél Préslé betegségek ellen
Az Olajfalevél préslé jótékony hatásai, hatásfoka, összetevői és amire jó.

JOGI12018JOGI2